Intrebari frecvente

 • Ce tipuri de evaluari psihologice realizeaza cabinetul Epsiho?

  In cadrul cabinetului ePsiho se realizeaza evaluari psihologice in TOATE domeniile psihologiei.
  Singurul lucru pe care este nevoie sa il faceti este sa sunati la nr. de contact afisate sau sa scrieti un email si sa explicati care este nevoia/necesitatea dvs. si vi se vor oferi detalii despre urmatoarele:
  - cat timp dureaza?
  - cand puteti fi programat cel mai devreme?
  - cat costa?
  - ce acte trebuie sa aduceti cu dvs.?
  - in ce sediu puteti ajunge?
  - s.a.

 • Cat dureaza o sedinta de psihoterapie?

  Sedinta de psihoterapie dureaza 50-60 min. cand se efectueaza individual si 80-90 min. cand este adresata cuplului, familiei.

 • De cate sedinte am nevoie in psihoterapie?

  Psihoterapia este un proces de lucru psihologic cu fiecare individ in parte, individ care este unic si distinct de toti celilalti sau cu fiecare cuplu sau familie, care la randul lui/ei este la fel de diferita de celelalte. Astfel, nu putem da un nr. de sedinte de psihoterapie, inainte de a cunoaste cu cine si cu ce anume vom lucra. Acest lucru insa se poate estima si anunta dupa primele 3-4 intalniri, dupa ce se prezinta natura situatiilor care au determinat persoana sa apeleze la un ajutor specializat.

  Daca o persoana care alege sa lucreze in mod individual, la inceput, insa va delimita pe parcurs ca are anumite situatii de familie si/sau cuplu de rezolvat, va primi recomandarea sa continue psihoterapia individuala dar sa initieze si un proces paralel de psihoterapie de cuplu si/sau familie.

 • Cat timp dureaza eliberarea unui aviz psihologic?

  Timpul de eliberarea al unui aviz este diferit, in functie de solicitare. Estimativ: intre 60-90-120 MIN. in functie de avizul solicitat sau de evaluarea psihologica ceruta.

 • In cat timp obtin avizul psihologic pentru angajare in diferse meserii?

  Avizele psihologice pentru I.N.M., C.I.T.O.N., A.N.A.T.E.C.O.R., permis port-arma / permis auto s.a. se elibereaza PE LOC.
  Se va petrece un timp pentru a realiza evaluarea psihologica care este specifica pentru fiecare tip de aviz in parte si care are un timp propriu.

 • Ce sa aleg: psihoterapia sau un grup de dezvoltare personala

  Psihoterapeutul poate recomanda unei persoane, unui cuplu/familie daca este mai indicat sa participe la un grup de dezvoltare personala, dar dupa ce va avea cateva inatalniri de psihoterapie.
  De altfel, aceasta trecere sau alegere poate sa fie si la latitudinea persoanei sau cuplului/familiei, insa cu o conditie. Aceasta conditie se refera la faptul ca specialistul care conduce grupul de dezvoltare personala este obligat profesional sa aiba certitudinea ca persoana-client nu manifesta o situatie de viata sau o stare deosebita care nu se poate lucra intr-un grup de dezvoltare personala.

Orar cabinet

Atat inscrierile la cursuri cat si programarile se pot face online in orice moment, urmand ca in cel mai scurt timp sa va contactam telefonic sau prin email.

 • Luni - Vineri09:00 - 19:00
 • SambataInchis
 • DuminicaInchis
×

Test titlu