Politica de confidentialitate

Mariacomaneanu.ro, trateaza cu responsabilitate protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal si aplica cu strictete legislatia in vigoare. Din data de 25 mai 2018 a intrat in vigoare Regulamentul General privind Protectia Datelor cu caracter personal (GDPR). De aceea va rugam sa analizati solicitarea noastra privind protectia datelor dvs. Regulamentul general privind protecţia datelor include urmatoarele drepturi pentru persoane fizice: dreptul la informare, la rectificare, la stergere a datelor, la restrictionarea prelucrarii, la portabilitatea datelor, la opozitie si procesul decizional individual automatizat, inclusiv profilarea.
Din perspectiva Regulamentului, procesam doar datele cu caracter personal pe care institutiile mentionate le solicita si noi, impreuna cu dumneavoastra le stabilim pentru a le stoca. Utilizarea si procesarea datelor dvs. personale, a adresei de email vor fi in evidente necesare eliberarii actelor de finalizare a activitatilor specifice de formare profesionala.
De asemenea, acestea vor mai putea fi folosite pentru ca dvs. sa primiti in continuare informatii cu privire la ultimele activitati, diverse materiale care sa va sprijine in evolutia profesionala si personala, informatii referitoare la urmatoarele activitati, seminarii, workshopuri si cursuri.

Nota de Informare Privind Protectia Datelor Personale
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice mariacomaneanu.ro administreaza in condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Sunteţi obligat(a) sa furnizaţi datele, acestea fiind necesare evidentelor interne specifice activitatilor cabinetului psihologic. Refuzul dvs. determina neacceptarea oferirii serviciilor in cabinetul psihologic.
Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre noi şi sunt comunicate numai institutiilor abilitate.
Prin aceasta “Politica de confidentialitate” ne angajam sa furnizam utilizatorilor informatii clare si complete despre datele pe care le colectam prin intermediul domeniului web www.mariacomaneanu.ro si despre modul in care aceste date sunt stocate si folosite de catre cabinetul nostrui psihologic, dar si de catre partenerii nostri (retele de publicitate, asociatii, institutii de profil). “Politica de confidentialitate” explica, de asemenea, modul in care utilizatorul poate gestiona preferintele legate de navigarea pe Internet.

Mariacomaneanu.ro respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica.
Am dezvoltat astfel aceasta “Politica de confidentialite” cu scopul de a va informa asupra modului in care www.mariacomaneanu.ro colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal.
Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta “Politica de Confidentialitate”. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii.
Va incurajam sa revedeti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

×

Test titlu